Canon

Tuotepäällikkö

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Christian Eroma

Senior Headhunter

Emailchristian.eroma@starmap.fi

Phone+358 40 0988 005

Perustiedot

  • Hakuaika 29 helmi 2024
  • Julkaistu 09/01/2024
  • Sijainti Etelä-Suomi

Etsimme kokenutta ja motivoitunutta tuotepäällikköä liittymään kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme Canon Suomessa. Tuotepäällikön rooli (tarjoama) on uusi ja liiketoimintamme ytimessä IM (Information Management) tiimissä.

Tehtävässäsi toimit monipuolisessa roolissa, jossa vastaat muun muassa tuotteiden elinkaaren hallinnasta ja tuotteistuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden dokumentaation ylläpito, tuotedemojen suunnittelu ja myynnin tuki sekä oman henkilöstön ja kouluttajien tuoteosaamisen johtaminen.

Toivomme hakijalta vahvaa substanssiosaamista tiedonhallinnasta sekä kykyä paketoida, sekä tehdä tuotteista helposti myytäviä. Tehtävään kuuluu ratkaisujen kehityksen johtaminen koko elinkaaren ajan, asiakastarpeiden tunnistaminen ja tuotteiden suunnittelu kilpailukykyisiksi. Tuotepäällikkönä vastaat myös selkeän tuotevalikoiman luomisesta ja nykyisen portfolion kirkastamisesta.

Seuraat markkinoita IM-tuotteiden osalta ja tunnistat ajoissa muutokset markkinassa ja asiakastarpeissa. Huolehdit priorisoinnista ja kommunikoinnista asiakkaiden ja kehittäjien suuntaan varmistaen, että tuotteet vastaavat asiakastarpeeseen. Osallistut myös uusien tuoteominaisuuksien määrittelyyn osana tuotekehitysprosessia.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta työskentelystä tuotepäällikkönä
  • Aiempaa kokemusta tuotestrategiasta ja – johtamisesta
  • Kokemusta SaaS-liiketoiminnasta ja ohjelmistotuotteista
  • Kaupallinen tai tekninen koulutus
  • Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi

Toivomme, että sinulla on vahva motivaatio asioiden kehittämiseen ja haluat vaikuttaa yrityksen menestykseen ottamalla haltuun IM-ratkaisut ja siihen kuuluvat tuotteet ja että toimintatapasi vie sinua eteenpäin kohti tavoitteita ja uusia ratkaisuja. Nautit työskentelystä asiakkaiden parissa ja sinulla on erinomainen kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön toimiksi.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, ota yhteyttä ja kysy lisää. Hae paikkaa viimeistään 23.1 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Christian Eroma, puh. 0400 988 005 tai christian.eroma@starmap.fi

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt