Meistä

Starmapin toimintatapa

Starmap on vuonna 2016 perustettu vaativiin suorahakuihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä 9 monipuolisen toimiala- ja työkokemuksen omaavaa headhunteria. Toteutamme tehokkaasti teknologiaan, digitalisaatioon, teollisuuteen, finanssi-, kauppa- tai palvelualaan liittyvät suorahaut. Meillä on myös hyvin vahva kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja headhuntereillamme on kymmenien vuosien kokemus ulkomailla työskentelystä.

Yhteistyöllä laajennat verkostoasi

Olemme monille asiakkaillemme jo vakiintunut yhteistyökumppani, koska toimitamme vaativaan tehtävään erittäin hyvin sopivia kandidaatteja sovitussa aikataulussa. Toimimme usein läheisessä yhteistyössä HR- ja TA-tiimien kanssa. Tarjoamme heille substanssiosaamista rekrytoinnin tueksi tai haemme henkilöitä esimerkiksi myyntiin tai ylimpään johtoon.

Suorahakumme vaiheet ja aikataulutus

Tehtävään parhaiten soveltuvat kandidaatit esitellään asiakkaalle yleensä noin 3-5 viikon kuluessa projektin aloituksesta. Asiakkaan omat prosessit määrittelevät, kuinka nopeasti Starmapin esivalitsemista 4-7 osaajasta tehtävään palkataan juuri se sopivin osaaja.

Starmap syntyi markkinatarpeesta suorahakuyritykselle, jonka headhuntereilla on sekä psykologista silmää että syvää substanssiosaamista.
Marko Torpo, CEO, senior headhunter

Meidän tiimimme

Joonas Ferm

Senior Starhunter

Joonaksella on vahvaa kokemusta ICT-alan johto- ja myyntitehtävistä sekä asiantuntijaorganisaatioiden​ rakentamisesta ja johtamisesta niin kotimaisissa kuin kansainvälissäkin organisaatioissa. Joonaksen erityisosaamista ovat ICT-palvelut ja -sopimukset, digitalisaatio, ​ohjelmistokehitys sekä ​muutosjohtaminen.​

Sähköposti joonas.ferm@starmap.fi

Puhelin +358 40 5073 384​

Jarkko Vuori

Senior Starhunter

Jarkolla on monipuolista kokemusta IT-, maksupalvelu sekä fintec -sektoreilla. ​Hän on rekrytoinut tiimejä itselleen sekä ollut tehostamassa ja uudelleen organisoimassa niitä. Vahva tekninen tausta yhdistettynä ymmärrykseen liiketoiminnasta on vienyt Jarkkoa kotimaisista yrityksistä aina kansainvälisiin organisaatioihin sekä yrittäjyyteen.

Sähköposti jarkko.vuori@starmap.fi

Puhelin +358 40 5335 898

Marika Lang

Senior Starhunter

Marikalla on hyvin monipuolinen kokemus myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. Hän on työskennellyt muun muassa myynti- ja markkinointipäällikkönä, asiakaspalvelun päällikkönä, projektipäällikkönä ja yrittäjänä. Marika on työskennellyt yli 20 vuotta Australiassa, Ruotsissa ja Ranskassa, ja hänen kansainvälinen taustansa yhdistettynä vahvaan liiketoimintaymmärrykseen on suuri etu suomalaisten kasvuyritysten tulevaisuuden lahjakkuuksien etsinnässä ja tunnistamisessa.

Sähköposti marika.lang@starmap.fi

Puhelin +358 40 529 4459

Pasi Kuhmonen

Senior Starhunter

Pasi on markkinointiviestinnän, asiakaskokemuksen, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Strategisen markkinointiviestintätoimiston perustajaosakkaana hän on toiminut asiakkuus- ja toimitusjohtajana, vastannut asiakassuhteiden kehittämisestä sekä eri tiimien rakentamisesta. Asiakkuuksina ovat olleet eri toimialojen yritykset pörssiyhtiöistä start-upeihin sekä julkisen sektorin toimijoita.

Sähköposti pasi.kuhmonen@starmap.fi

Puhelin +358 40 587 5465

Christian Eroma

Senior Starhunter

Chrisu on yli 20 vuotta kestäneen uransa aikana toiminut asiakaspalvelun sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Lisäksi hänellä on tuloksellista näyttöä niin ICT-alan johto- ja myyntitehtävistä kuin myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden rakentamisesta ja johtamisestakin. Asiakaskokemus ja -tyytyväisyys on Chrisun tärkein kriteeri tässäkin työssä. Yllä olevien lisäksi, hänellä on yli useamman vuoden kokemus johtoryhmätehtävistä sekä hallitustyöskentelystä.

Sähköposti christian.eroma@starmap.fi

Puhelin +358 40 0988 005

Simo Kuparinen

Senior Starhunter

Simolla on yli 20 vuoden kokemus meriklusterin keskeisimpien toimijoiden parista. Hän on työskennellyt operatiivisissa ja kaupallisissa rooleissa globaalin varustamon eri tiimeissä Suomessa ja ulkomailla viidentoista vuoden ajan. Edelliset seitsemän vuotta Simo on johtanut tukitoimintoja satamaoperaattorin palveluksessa, joka täydentää hänen monipuolista kokemustaan logistiikan alan eri sektoreilla. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus johtoryhmätehtävistä sekä hallitustyöskentelystä.

Sähköposti simo.kuparinen@starmap.fi

Puhelin +358 50 585 3559

Susanna Lehtojärvi

Senior Starhunter

Susannalla on yli 20 vuoden kokemus brändien rakentamisesta ja kansain-välisestä markkinoinnista monipuolisissa tehtävissä. Susanna on työskennellyt B2B-asiakkuuksien kanssa yli 30 maassa Euroopassa, Amerikoissa ja Aasiassa. Susanna on kerryttänyt monipuolista toimialaymmärrystä auttaessaan PK-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään Vapaa-ajalla Susannan löytää sulkapallo-kentältä ja ammattikirjallisuuden parista.

Sähköposti susanna.lehtojarvi@starmap.fi

Puhelin +358 50 386 4338

Timo Soikkeli

Senior Starhunter

Timolla on 30 vuoden teknologiakokemus ja yli 19 vuoden kokemus kansainvälisestä B2B-myynnistä. Viimeiset 16 vuotta hän on toiminut suuren kansainvälisen tietoturvayhtiön Suomen myyntitiimissä ja vastannut verkkotietoturvamyynnistä, sekä myynnin koulutuksesta ja partnerisuhteista Skandinaviaan, Baltiaan, Benelux-alueelle sekä itä-Eurooppaan. Ennen myyntiin siirtymistään Timo on vetänyt tunnetun suomalaisen teknologiayrityksen kansainvälistä jälkimarkkinointia ja huoltotiimiä. Hän on toiminut myös aiemmin tuotepäällikkönä, myynti-insinöörinä ja ohjelmistokehittäjänä toistakymmentä vuotta.

Sähköposti timo.soikkeli@starmap.fi

Puhelin +358 40 750 2995

Marko Torpo

CEO, Senior Starhunter

Markolla on hyvin monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä IT-, Telekom-, sekä Fintec sektoreilla. Hän on toiminut mm. startup-yrityksen toimitusjohtajana, IT-liiketoimintayksikön vetäjänä, ohjelmistokehitysyksikön vetäjänä, IT-tuotepäällikkönä, sekä ohjelmistosuunnittelijana. Marko on työskennellyt 15 vuotta urastaan Sveitsissä, jossa hän on vastannut mm. Sveitsin suurimman Fintec-yrityksen mobiili- ja verkkopalveluiden kehittämisestä. ​

Sähköposti marko.torpo@starmap.fi

Puhelin +358 45 157 5323

Lähetä meille viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä.

  Soita ja sovi kanssamme tapaaminen

  +358 45 157 5323

  Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

  Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

  Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

  Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt