Meistä

Starmap yrityksenä

Starmap on 2016 perustettu suorahakuihin erikoistunut yritys.

Yrityksessä työskentelee 6 headhunteria erilaisilla taustoilla.​ Haemme asiantuntijoita, myynnin- ja markkinoinnin-, keski- ja ylimmän johdon henkilöitä.​ Olemme erikoistuneet teknologia-, fintech, ja cleantech-toimialojen hakuihin.

Mikä erottaa meidät kilpailijoista?
Löydämme paremman tekijän asiakkaamme tiimiin oman kokemuksemme ja toimialaymmärryksemme ansiosta. Meillä haun vetää headhunter, jolla on henkilökohtaista kokemusta alasta ja tehtävästä. Olemme kaikki toimineet ns. pöydän toisella puolella ja tehneet uraa teknisissä- ja kaupallisissa rooleissa. Tämä on pitänyt sisällään vastaavien henkilöiden rekrytoimista omiin organisaatioihimme. Lisäksi olemme itse toimineet joko suoraan haettavissa rooleissa, tai olemme työskennelleet vastaavan henkilön kanssa kollegana. Tästä johtuen ymmärrämme haettavan roolin vaatimukset hyvin ja osaamme kertoa tehtävästä tavalla joka puhuttelee kohdekandidaatteja.

Meidän tiimimme

Marko Torpo

CEO, Senior Headhunter

Markolla on hyvin monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä IT-, Telekom-, sekä Fintec sektoreilla.  Hän on toiminut mm. startup-yrityksen toimitusjohtajana, IT-liiketoimintayksikön vetäjänä, ohjelmistokehitysyksikön vetäjänä, IT-tuotepäällikkönä, sekä ohjelmistosuunnittelijana. Marko on työskennellyt 15 vuotta urastaan Sveitsissä, jossa hän on vastannut mm. Sveitsin suurimman Fintec-yrityksen mobiili- ja verkkopalveluiden kehittämisestä. ​

Sähköposti marko.torpo@starmap.fi

Puhelin +358 45 157 5323

Joonas Ferm

Senior Headhunter

Joonaksella on vahvaa kokemusta ICT-alan johto ja myyntitehtävistä sekä asiantuntijaorganisaatioiden​ rakentamisesta ja johtamisesta niin kotimaisissa kuin kansainvälissä organisaatoissa. Joonaksen erityisosaamista ovat ICT-palvelut ja -sopimukset, digitalisaatio, ​ohjelmistokehitys sekä ​muutosjohtaminen.​

Sähköposti joonas.ferm@starmap.fi

Puhelin +358 40 5073 384​

Jarkko Vuori

Senior Headhunter

Jarkolla on monipuolista kokemusta IT-, maksupalvelu sekä fintec -sektoreilla. ​Hän on rekrytoinut tiimejä itselleen sekä ollut tehostamassa ja uudelleen organisoimassa niitä. Vahva tekninen tausta yhdistettynä ymmärrykseen liiketoiminnasta on vienyt Jarkkoa kotimaisista yrityksistä aina kansainvälisiin organisaatioihin sekä yrittäjyyteen.

Sähköposti jarkko.vuori@starmap.fi

Puhelin +358 40 5335 898

Jari-Pekka Tiesmäki

Senior Headhunter

J-P:llä on yli 30 vuoden kokemus teknologiateollisuuden parista. Hän on toiminut suunnittelijana, projektipäällikkönä, tuotepäällikkönä, projekti- ja myyntiyksikön päällikkönä, operatiivisena johtajana, liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajana. Viimeiset 20 vuotta J-P on toiminut yritysten johtoryhmätehtävissä. Hän on ollut rakentamassa nopeasti kasvavia kansainvälisesti toimivia yrityksiä, joissa onnistunut rekrytointi on ollut kasvun ehdoton edellytys.

Sähköposti jari-pekka.tiesmaki@starmap.fi

Puhelin +358 40 510 3001

Christian Eroma

Senior Headhunter

Chrisu on lähes 20 vuotta kestäneen uransa aikana toiminut asiakaspalvelun
sekä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Lisäksi hänellä on tuloksellista näyttöä niin ICT-alan johto- ja myyntitehtävistä kuin myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden rakentamisesta ja johtamisesta. Asiakaskokemus ja tyytyväisyys ovat Chrisun tärkein kriteeri tässäkin työssä. Vapaa-ajallaan Chrisun löytää varmimmin jalkapallokentältä junioritoiminnan keskeltä tai perheensä parista.

Sähköposti christian.eroma@starmap.fi

Puhelin +358 40 0988 005

Timo Soikkeli

Senior Headhunter

Timolla on 30 vuoden teknologiakokemus ja yli 19 vuoden kokemus kansainvälisestä B2B-myynnistä. Viimeiset 16 vuotta hän on toiminut suuren kansainvälisen tietoturvayhtiön Suomen myyntitiimissä ja vastannut verkkotietoturvamyynnistä, sekä myynnin koulutuksesta ja partnerisuhteista niin Skandinaviaan, Baltiaan, Benelux-alueelle sekä itä-Eurooppaan. Ennen myyntiin siirtymistään Timo on vetänyt tunnetun Suomalaisen teknologiayrityksen kansainvälistä jälkimarkkinointia ja huoltotiimiä. Hän on toiminut myös aiemmin tuotepäällikkönä, myynti-insinöörinä ja ohjelmistokehittäjänä toistakymmentä vuotta.

Sähköposti timo.soikkeli@starmap.fi

Puhelin +358 40 750 2995

Lähetä meille viesti ja otamme sinuun pian yhteyttä.

  Soita ja sovi kanssamme tapaaminen

  +358 45 157 5323

  Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

  Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

  Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

  Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt