Geniem

Senior WordPress Developer

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Jarkko Vuori

Senior Headhunter

Emailjarkko.vuori@starmap.fi

Phone040 533 5898

Perustiedot

  • Hakuaika 31 joulu 2022
  • Julkaistu 30/12/2021
  • Sijainti Tampere / 100% etätyö

Geniem on Tamperelainen luova ohjelmistotalo, joka on erikoistunut jatkuvasti kehitettäviin verkkopalveluihin. Yritys toteuttaa parempia ja liiketoimintaa aidosti tehostavia digitaalisia palveluita, jotka ilahduttavat myös loppuasiakkaita.

62 geniemiläistä yhdistää avoin ja aktiivinen keskustelukulttuuri, halu kokeilla uusia asioita ja ottaa vastuu omasta työstään. Geniem on työntekijöidensä summa – työyhteisö, jota vaalitaan suurella sydämellä. Lue lisää Geniemin työkulttuurista: https://www.geniem.fi/kulttuuri/

 

Haluatko kasvattaa osaamistasi Suomen kovimmassa WP-tiimissä?

Etsimme

Senior WordPress Developer:a

rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-sivustoja yhdessä 21 muun WordPress-devaajan kanssa.

Olemme olleet mukana sadoissa WordPress-projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. Lahti.fi, Vaestoliitto.fi, Cursor.fi, Pirkanmaa.fi, Kuluttajaliitto.fi, Vaasa.fi, Ravintola.fi ja Hyvakysymys.fi. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa ja kunnianhimoisessa työyhteisössä, jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

  • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
  • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
  • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
  • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.

Meillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Arkesi koostuu projektityöskentelystä yhdessä asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designer. Meillä voit tehdä työtä joko Tampereen toimistolla, kun tilanne sen sallii, tai etänä valitsemassasi paikassa. Projektityöskentelyn lisäksi meillä on 11 hengen tiimi, joka huolehtii projektien jatko- ja pienkehityksestä.

Meillä laadunarviointia tekee erillinen testaustiimi, joka koostuu ammattitestaajista – ei devaajista. Koodikatselmointikäytänteiden avulla voit kehittää omaa osaamistasi ja oppia toisilta. Koodikatselmointia tekevät talon pätevimmät kehittäjät – myös sinä voit olla yksi heistä nyt tai tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sivulla olevan linkin kautta viimeistään 14.1.2021, mutta toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Starmapin Senior Headhunter Jarkko Vuori +358 40 533 5898.

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt