Nortal

Sales Executive

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Marko Torpo

Senior Headhunter

Emailmarko.torpo@starmap.fi

Phone+358 45 157 5323

Perustiedot

  • Hakuaika 30 joulu 2022
  • Julkaistu 10/01/2022
  • Sijainti Etelä-Suomi

Nortal on 18 maassa toimiva yli 1000 työntekijän IT-konserni. Nortal yhdistää huipputason strategisen konsultoinnin, ohjelmistosuunnittelun, datan ja designin – ja tekee näin arjesta selkeämpää ja mutkattomampaa. Digitaalinen muutos on osa yrityksen dna:ta. Yli 35 vuoden ajan yritys on ollut osa suomalaista it-asiantuntijuuden etulinjaa. Nortalilla suomalainen huippuosaaminen yhdistyy luovaan ratkaisutaitoon ja innovatiiviseen työhön.

Suomessa Nortalin riveissä lähes 200 ammattilaista kehittää pioneerimaisella otteella uudenaikaisia ratkaisuja ja sujuvampia prosesseja luoden näin mutkattomampaa tulevaisuuden maailmaa.

Nortal hakee vahvan kasvunsa jatkamiseksi sinua energinen ja kaupanteon jalon taidon hallitseva

SALES EXECUTIVE

vastaamaan yhtiön palveluiden myymisestä sekä uusien asiakkuuksien hankkimisesta. Kuulut Nortalin suurimpaan Enterprise-liiketoimintayksikköön raportoiden liiketoimintayksikön vetäjälle. Lisäksi tulet osaksi Nortalin toimitusjohtajan vetämää myyntitiimiä ja kehität liiketoimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat vastata yhtiön uusasiakashankinnasta, sekä myyntitoiminnan ja tarjoaman kehittämisestä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus IT-alan palveluiden ja tuotteiden ratkaisumyynnistä. Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus, mutta myös hyvä perusymmärrys erilaisista IT-ratkaisuista ja niiden liiketoimintahyödyistä.

Arvostamme lisäksi kokemusta myynnistä teollisuustoimialalla sekä olemassa olevaa verkostoa asiakkaisiin. Käytät työssäsi sujuvasti englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Olet luonteeltasi hunter-tyyppinen myynnillinen persoona ja menestyksesi perustuu enemmänkin asiantuntijuuteen kuin ns. ”luukutukseen”. Sinussa on draivia ja tahtoa puskea eteenpäin. Osaat kuunnella ja ymmärtää, rakentaa luottamusta sekä vakuuttaa asiakkaan ammattitaidollasi eikä kahvikuppisi läiky esiintymistilanteissakaan.

Itsenäinen ja yrittäjämäinen tapa toimia kuvastaa hyvin persoonaasi. Lisäksi olet vahva tiimipelaaja ja verkostoidut mielelläsi kaikkien Nortalilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle erittäin hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä toimenkuvan mukana. Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen yrityksen ja sen myyntikulttuurin kehittämisessä. Saat roolin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Tarjoamme onnistumisen tueksi osaavan ja motivoituneen työyhteisön.

Oletko se sinä? Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi sivulla olevan linkin kautta viimeistään 30.1.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Marko Torpo, puh. 045 – 157 5323.

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt