Visma Solutions

Palkanlaskennan Tuotepäällikkö

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Marko Torpo

Senior Headhunter

Emailmarko.torpo@starmap.fi

Phone+358 45 157 5323

Perustiedot

  • Hakuaika 7 loka 2022
  • Julkaistu 01/09/2022
  • Sijainti Etelä-Suomi / Lappeenranta

Kiinnostaako työskentely Suomen parhaan taloushallintaohjelmiston Netvisorin parissa? Haluatko jättää jalanjälkesi ja kehittää silmänteräämme edelleen paremmaksi? Onko sinulla osaamista palkanlaskennasta ja haluat soveltaa sitä innovoiden yhdessä koko tiimimme kanssa? Jos nyökyttelet myöntävästi, älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä!

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Etsimme parhaillaan palkanlaskennan tuotepäällikköä Netvisorin tiimiimme

Tulet sijoittumaan Netvisorin Products & Markets yksikköön ja otat vastuun Netvisor-taloushallintaohjelmiston palkanlaskentaan liittyvästä toiminnallisuudesta ja kasvusta. Vastaat omalla vastuualueellasi sekä Netvisorin tuotestrategiasta, että tuotteen jatkokehityksestä. Toimit yhteistyössä muiden tuotepäälliköiden ja tuotekehitystiimien tuoteomistajien kanssa.

Työpisteesi voi sijaita Lappeenrannassa tai Helsingissä, mutta etätyöskentelykin on täysin mahdollista.

Me odotamme sinulta

  • Kokemusta ja osaamista palkanlaskennasta. Sinulla on mahdollisesti palkanlaskennan PHP-tutkinto, tai omaat vastaavan tasoisen osaamisen.
  • Sinulla on osaamisen lisäksi halu ja kyky luoda ja innovoida uutta. Olet näkemyksellinen, rohkea ja aktiivinen oppimaan ja kokeilemaan uusia asioita.
  • Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa osaamista taloushallinnon ohjelmistoista.
  • Olet itseohjautuva tiimipelaaja ja nautit haasteista ja otat ilon irti päivittäisistä onnistumisista yhdessä tiimisi kanssa.
  • Kokemus tuotepäällikön roolista ja varsinkin IT-tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä katsotaan eduksi.
  • Kykenet kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutions on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuonna. Tarjoamme viihtyisän ja rennon yli 330 hengen työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.
Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, ketteryyttä ja uusien asioiden oppimista joka päivä. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemiseksi. Me haluamme saada työntekijämme loistamaan!

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi sivulla olevan linkin kautta viimeistään 16.9.2022. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunterit Marko Torpo, puh. 045 157 5323, ja Jari-Pekka Tiesmäki, puh. 040 510 3001.

 

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt