Genano

Myyntipäällikkö (Etelä-Suomi)

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Jari-Pekka Tiesmäki

Senior Headhunter

Emailjari-pekka.tiesmaki@starmap.fi

Phone+358 40 510 3001

Perustiedot

  • Hakuaika 30 kesä 2023
  • Julkaistu 18/04/2023
  • Sijainti Etelä-Suomi

Genano Oy on suomalainen vuonna 1999 perustettu globaalisti toimiva teknologiayritys. Yrityksen ilmanpuhdistusratkaisut vähentävät tehokkaasti ilmassa leviäviä epäpuhtauksia ja poistavat kaikenkokoiset ilman epäpuhtaudet aina nanometrin kokoon asti. Genanon patentoitu teknologia eliminoi ilmasta myös mikrobit, kuten virukset, bakteerit ja homeen, sekä kaasut ja hajut.

Yrityksen ratkaisut vastaavat haastavimpiinkin ilmanpuhdistustarpeisiin terveydenhuollossa, kouluissa ja toimistoissa, joissa sisäilman laatu on vakavasti heikentynyt tai sen laatua halutaan merkittävästi parantaa.

Genanon ilmanpuhdistusratkaisujen suorituskyky on testattu ja tutkittu kattavasti laboratorio- ja todellisissa käyttöolosuhteissa. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Design From Finland -merkki.

Genano toimii yli 50 maassa ympäri maailmaa. Kansainvälinen myynti tapahtuu pääosin omistautuneiden paikallisten kumppanien toimesta. Genanon pääkonttori sijaitsee Suomessa ja sillä on henkilöstöä yli kymmenessä maassa ympäri maailmaa.

TEHTÄVÄ

Genano etsii Myyntipäällikköä pitkäaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan puhdasilma ratkaisumyynnistä Etelä-Suomen alueella.

Autat yksityisiä sekä julkisia organisaatioita saavuttamaan puhtaamman sisäilman, joka maksimoi työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden. Puhdas sisäilma parantaa merkittävästi työviihtyvyyttä, jaksamista ja tuottavuutta.

Ohjaat itse työtäsi saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Ylläpidät nykyisiä asiakassuhteita ja tarjoat heille uusia sisäilmaa parantavia ratkaisuja. Etsit aktiivisesti myös uusia asiakkaita.

Työajasta suurin osa kuluu asiakasrajapinnassa, joko puhelimessa, etäpalavereissa tai henkilökohtaisissa tapaamisissa. Lähi- ja etätyömalli on hybridi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Sinulla on kokemusta B2B ratkaisu- tai järjestelmämyynnistä.  Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Olet tehokas verkostoitumaan mikä auttaa avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja laajentamaan olemassa olevia asiakassuhteita.

Sinulla on luontainen halu kehittää myyntiprosesseja ja osallistut aktiivisesti niiden kehitystyöhön.  Olet tiimipelaaja ja jaat parhaat käytänteet muun myyntitiimin kanssa.

Toimistosovellusten (MS Office) osaaminen ja tehokas käyttö on välttämätöntä. Ymmärrät myynnin budjetoinnin, seurannan ja säännöllisen raportoinnin tärkeyden. Sinulla on kokemusta asiakashallintajärjestelmistä (CRM).

Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.  Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Tapaat säännöllisesti myyntialueesi asiakkaita, jonka vuoksi matkustaminen on olennainen osa tehtävää. Ajokortti on välttämätön.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

  • Vakituinen työ alansa johtavassa vakavaraisessa yhtiössä
  • Saat työskennellä joustavasti ja itsenäisesti
  • Kokeneen myyntitiimin tuen
  • Mukavat kollegat
  • Polun ja tuen kehittyä huipputeknologian ratkaisumyyjänä
  • Mehiläisen tarjoamat työterveyspalvelut

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sivulla olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2023, mutta toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Starmapin Senior Headhunter Jari-Pekka Tiesmäki,
+358 40 510 3001 jari-pekka.tiesmaki@starmap.fi

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt