Wellspect

Myynti-ja Markkinointi Koordinaattori

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä

Christian Eroma

Senior Headhunter

Emailchristian.eroma@starmap.fi

Phone+358 40 0988 005

Perustiedot

  • Hakuaika 7 loka 2022
  • Julkaistu 25/08/2022
  • Sijainti Espoo / etätyö

Wellspect on terveydenhuollossa käytettyjen tarvikkeiden ja laitteiden johtava tarjoaja Suomessa. Yritys on osa Dentsply Sironaa, joka on maailman suurin hammasalan tarvikkeiden valmistaja. Suuresta koostamme huolimatta olemme yritys, jolla on sydän. Kuuntelemme tarkalla korvalla käyttäjien, terveydenhuollon ammattilaisten ja tutkijoiden verkostoamme etsiessämme mm. tapoja inkontinenssihoidon parantamiseksi. Siksi yhdessä etenemisestä on tullut yhteinen arvo, jota sovellamme sekä sisäisessä että ulkoisessa toiminnassamme.

Historiamme ja pääkonttorimme ovat Mölndalissa, Ruotsissa, mutta olemme globaali yritys, jossa on yli 1000 työntekijää, toimimme 18 maassa ja jakelijoita meillä on ympäri maailmaa.

Haemme parhaillaan Espooseen 7 hlön tiimiimme ruotsin ja englannin kieltä taitavaa

Myynti-ja Markkinointi Koordinaattoria

Päätehtäväsi on tukea viestinnän ja markkinoinnin tarpeita mm. markkinointimateriaalin tarjoamisen kautta. Keskustelet pohjoismaisen tiimisi kanssa ruotsiksi ja englanniksi, ja käännät markkinointimateriaaleja edellä mainituista kielistä suomeksi. Olet yrityksen myyntipäälliköiden tukena auttaen tarjouskilpailuissa asiakirjojen täyttämisessä, syötät liidejä järjestelmiin, organisoit erilaisia tilaisuuksia sekä avustat tarvittaessa asiakaspalvelua puheluiden vastaanotossa ja tilausten syöttämisessä.

Haemme henkilöä, joka on oma-aloitteinen, energinen ja oppimishaluinen, ja jolla on ehkä jo kokemusta kansainvälisessä työyhteisössä toimimisesta. Sujuva ruotsin kielen taito on työssä menestymisen elinehto. Eduksi katsomme myös tuntemuksen terveydenalalta, sekä CRM-järjestelmien käytön (Salesforce, Hubspot).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi todella pidettyä työyhteisöä. Vakavaraisena markkinajohtajana tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset työsuhde-edut, sekä kilpailukykyisen palkan. Työssäsi matkustat myös ajoittain tapahtumiin, koulutuksiin ja ulkomaille tapaamaan tiimiäsi. Espoon Ison Omenan toimipisteemme tarjoaa sinulle oivat puitteet työntekoon ja työtä on mahdollista tehdä myös osin etänä.

Mikäli koet tämän tehtävän omaksesi, niin kysy lisää, tai lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hae paikkaa kuitenkin viimeistään 5.9 mennessä. Haastattelut käynnistetään jo hakuajan puitteissa, joten toimi heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Christian Eroma, puh. 040 0988 005.

Käytämme evästeitä mukautettuun sisältöön ja analytiikkaan. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Ole kuulolla uusista mahdollisuuksista

Tilaa uutiskirjeemme kuullaksesi avoimista työpaikoista

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt Starmapin tietoturvakäytännöt